8/19/10

Nolla!

hi!

I'm so sorry but this post will have to be in Swedish cause I can't even begin to tell you about my day in English....

Okej så i dag var det första dagen av nollning och vi har haft så roligt!
men som nolla finna det mycket regler att följa....
man hälsar på sin stab med "god (morgon, dag, afton) högst ärade...(deras namn)" och då ska ni veta att det är typ 25 st i våran stab så det tog sin tid imorse...
som nolla ska man också bära stabens stolar mm.
Och som MFP eller IMP som vi nu heter är det viktigt att veta att vi är störst bäst och vakrast! man måste därför också synas och framförallt höras mer än de andra programmen så vi får väl se hur det går med rösten denna veckan....Vi har iaf lärt oss många sånger idag...
vi måste också ha ett "nolleband" på oss alltid glömmer man det får man starff.. .
Noller har inte heller någon sexualdrift så när vi går på led är det alltid flicka flicka och pojke pojke ( vi slipper iaf hålla hand som vissa andra program måste göra, men så är ju IMP störst bäst och vakrast så det är kanske därför...)

Men all tvåor är jätte snälla och vi har en super härlig klass så det blir mycket spex, sång och lek ( en del dricka med kanske :P)!
E.

denna bilden är från ikväll när vår stab hade gjort tacos till oss, så klart blev det en heldel sång med! Men visst är de snygga i sina "systemetgörna" overaller och fint hår och solglasögon, som nolla är man liite avis!

2 comments:

  1. Not fair i don't understand
    sam

    ReplyDelete
  2. Sam! Elin´s just saying how she likes getting drunk at school!
    Eliin, hoppas för allt i värlen att du har aaaaaaaaaaaaaskuL!

    ReplyDelete

Followers